Як виглядають і чим займаються батьки Лесі Нікітюк: все, що відомо про родину кумедної телеведучої

Українська телеведуча Леся Нікітюк отримала широку популярність завдяки тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер у свої подорожі вона нерідко бере з собою батьків.

Леся Нікітюк народилася в родині простих робітників в місті Хмельницькому. Її мама Катерина Петрівна і тато Іван Іванович працювали на машинобудівному заводі “Укрелектроапарат”, при цьому сім’я також займалася художньою самодіяльністю.

Мати зірки телебачення, наприклад, співала в хорі і грала на баяні, а її бабуся була кращою тамадою на весіллях, хоча працювала листоношею. Але головним надбанням усіх членів родини було і залишається незрівнянне почуття гумору — за словом в кишеню вони не лізуть.

Батьки Лесі Никитюк
Батьки Лесі Нікітюк

Батьки прищепили доньці працьовитість з ранніх літ. Вона навчилася готувати, наводити порядок і створювати домашній затишок, ще коли була дитиною. Але ось в майбутньому Катерина Петрівна та Іван Іванович бачили в Лесі професійну плавчиню, тому віддали її в секцію з плавання.

Леся Никитюк з мамою
Леся Нікітюк з мамою

Нікітюк дійсно показувала хороші успіхи, перемагала на змаганнях і в цілому подавала великі надії на спортивну кар’єру. Сама ж вона хотіла бути підприємцем і намагалася заробляти з дитинства. Одного разу, поки батьки були на роботі, Леся влаштувала літній бізнес з продажу яблук, які знайшла на балконі:

“Набрала пару відер і пішла в центр району торгувати разом з бабусями. У перший день заробила 20 гривень, у другий — 25. У третій до мене підходять чиїсь ноги. Питають: “Почому яблука, дівчинка?”. Піднімаю голову і відповідаю: “Для вас безкоштовно, мама”, — розповідала Нікітюк в одному зі своїх інтерв’ю.

Леся Никитюк з татом
Леся Нікітюк з татом

Не можна не відзначити, що з мамою і татом у Лесі склалися теплі довірчі відносини, тому в будь-який вільний від роботи час вона намагається вириватися додому в Хмельницький.

До речі, телеведуча завжди мріяла купити батькам будинок в знак подяки за те, що вони вірили в неї і підтримували на протязі всього життя. Мрію Нікітюк втілила і вже кілька років її найрідніші люди туляться не в скромній квартирці, а у великому будинку з затишним двором.

Леся Никитюк в гостях у батьків
Леся Нікітюк в гостях у батьків

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.