Руслана Лижичко та Алла Мазур: які знаменитості вакцинували проти Ковід-19?

Вакцина від вірусу в останні кілька тижнів - одна з найбільш обговорюваних тем в суспільстві. Вже з'явився асортимент вакцин, як і армія антіпрівівочників.

У шоу-бізнесі є безліч людей, які розуміють – важливо доносити до аудиторії актуальність проблеми вакцинації. Тому багато шоумени, телеведучі та артисти публічно зробили собі вакцину. І в цій статті ми поговоримо про таких артистів.

Алла Мазур

Алла Мазур зробила щеплення від Ковід-19
Алла Мазур зробила щеплення від Ковід-19

Після онкології, яку телезірці діагностували не так давно, і вона її перемогла, Алла зареклася – завжди стежить за своїм здоров’ям. І, по можливості, діє на випередження.

Тому провідна 1 + 1 отримала першу дозу вакцини 9 березня 2021 року. Каже – побічних дій немає, відчуває себе відмінно.

Сергій Жадан

Сергій Жадан зробив щеплення від Ковід-19
Сергій Жадан зробив щеплення від Ковід-19

Український письменник-сучасник зробив собі щеплення в кінці березня. Письменник закликав усіх своїх фоловерів вакцинуватися, якщо у них є така можливість. А в коментарях до його публікації стали писати, що це “розкіш “.

Ivan Navi

Іван Наві зробив щеплення від Ковід-19
Іван Наві зробив щеплення від Ковід-19

Молодіжний співак Іван Наві також вирішив пройти вакцинацію. Зробив він це в останні дні березня, і повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

Олександр Педан

Олександр Педан зробив щеплення
Олександр Педан зробив щеплення

Кумир молоді, телеведучий і шоумен вакцинувалася від Ковід-19 одним з перших. Зробив він це в прямому ефірі одного з телевізійних шоу. Незважаючи на те, що вчинок в позитивному ключі оцінили не всі, він ним задоволений. І радить усім, хто має можливість – вакцинуватися.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.