5 фактів за те, що Алла Пугачова готується передати лаври своєї слави молодшій донці Лізі (Відео)

Аллі Пугачовій вже в цьому році виповнюється 72 роки. Кілька останніх років колишня зірка естради і перша леді музичних телеканалів не виступає. Сидить удома.

Незважаючи на те, що Алла Борисівна серйозно взялася за виховання дітей, вона підтримує свій талант. Максим Галкін каже, що його з подружжя не проти сісти за рояль і зіграти, а може бути навіть заспівати кілька улюблених пісень. Однак так, як раніше, гастролювати вона вже точно не буде.

Дивіться наше відео про дітей Пугачової.

Таємниця дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна: хто їх справжня сурогатна матір?

Алла Пугачова поступово передає свої навички і знання донці Лізі

Таке рішення було прийнято для того, щоб і малятко Ліза Галкіна могла отримати якісь гроші, а також популярність під шлейфом таланту своєї мами.

1 факт: Алла Борисівна регулярно займається з дочкою

І дівчинка вже в змозі самостійно зіграти деякі культові твори.

Про це відомо з Інстаграм-аккаунта Максима Галкіна.

2 факт: Максим Галкін працює над артистизмом дітей, а особливо – дочки

Це також підтверджується роликами з домашнього архіву, де харизматичні діти вміло позують на камеру.

3 факт: Алла Борисівна не хоче, щоб її дочка була блогером

Нещодавно Примадонна відкрито заявила про це, опублікувавши жартівливе відео. Там Ліза пародіює блогера, а Пугачова каже – “Ні дай Бог виростить і досягне такого рівня “.

4 факт: Алла Пугачова вже відправляла свою дочку в п’ять років на показ мод

Єлизавета Галкіна стала однією з моделей на показі дитячого одягу у Валентина Юдашкіна. Це було зроблено для того, щоб з самого малого віку Ліза звикала до уваги публіки, фотокамерам і журналістам.

5 факт: зіркові батьки не проти того, щоб їхні діти “світилися” в мережі

Спочатку Алла Борисівна була проти того, щоб навіть фотографії їх з Максимом дітей з’являлися в Мережі. Однак потім вона, мабуть, усвідомила, що це неминуче. І дозволила вести сторінки, викладаючи туди відео і фото з домашнього архіву.

Таким чином, завдяки роботі мами і тата, їх вихованню і розвитку в творчому напрямку шоу-бізнес чекають два чарівних обдарування – Ліза і Гаррі Галкіни.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.