Серьога більше року назад відібрав дітей у екс-дружини і досі приховує їх від рідної матері: всі подробиці

Ще в лютому минулого року колишня цивільна дружина репера Серьоги Поліна Ололо заявила, що артист відібрав у неї дітей. Ситуація не вирішилася до сих пір.

Поліна Ололо — українська танцівниця з корінням з Конго. З виконавцем хіта “Черный бумер” Сергієм Пархоменко вона почала зустрічатися у 2006-му.

За пару років спільного життя у них народилися двоє хлопчиків — Марк і Платон, проте навіть наявність спільних синів не втримала їх разом. Як розповідала екс-дружина Серьоги в одному зі своїх інтерв’ю, причиною цього стали зради і агресія з боку музиканта.

Поліна Ололо і Серьога
Поліна Ололо і Серьога

Через кілька років після розставання репер забрав дітей до себе в гості, однак назад він їх так і не привіз, заявивши, що хлопцям краще пожити у нього.

За весь час публічних розбірок Поліна жодного разу не бачила і не чула хлопчиків, при цьому вона не опускає руки і продовжує боротися за них через суд. Зовсім недавно жінка заявила, що з зими 2021-го Марк і Платон перебувають за кордоном, куди батько вивіз їх за підробленими документами, оскільки Ололо свого дозволу на це не давала.

Серьога з синами Платоном і Марком
Серьога з синами Платоном і Марком

8 квітня Марку виповнилося 12 років, з чим мама зворушливо привітала його в соціальних мережах і підкреслила, що все ще сподівається на краще:

“Синочок, вже другий рік поспіль я не за власною волею пропускаю твій День народження. В душі все ще жевріє надія, що все це тимчасово. Матуся вас скоро обійме, і ми будемо жити нарешті в спокої”.

Наступне судове засідання з питання опікунства над хлопчиками призначено на 19 квітня, на даний момент слухаються свідки з боку Поліни.

Поліна Ололо з дітьми
Поліна Ололо з дітьми

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.