Дружина Дмитра Монатика похвалилася розкішними формами в області декольте: дуже соковито

Ірина Демічева - це дружина українського мультіартіста Дмитра Монатика. Разом пара вже багато років виховує двох синів.

Виконавець хітів “Ловить Ритм ” і “Зашиває душу ” Дмитро Монатік одружений на своїй натхненниці і музи Ірині. Незважаючи на те, що пара досить публічна і відкрита, вони все одно приховують від публіки деякі особисті моменти, і не присвячують громадськість в особисті справи.

Фанати в один голос стверджують – дружина Дмитра Монатика – красуня і дуже талановита людина

Тим більше, якщо подивитися на їх зворушливе спілкування між собою, можна переконатися, що у пари справжня ідилія. Вони часто їздять відпочивати разом, багато часу проводять з дітьми, і, навіть незважаючи на свою зайнятість, приділяють достатньо уваги і часу їх вихованню.

Ірина Демічева часто ділиться в Інстаграм-акаунті своїми соковитими знімками

Тим більше, фігура знаменитості дозволяє це робити. У неї досить приваблива зовнішність і пишне декольте. До слова, свій бюст вона яскраво продемонструвала на одному з останніх фото в Instagram-профайлі.

“Сонячної суботи Вам, дорогі друзі “, – підписала яскравий знімок з відпочинку Ірина Монатік (Демічева).

Нагадаємо, в квітні 2021 року Монатік виповнилося 35 років. До цієї події він випустив новий проект. Його прийшли привітати його близькі друзі-знаменитості, у тому числі, Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Катерина Кухар, Потап, Настя та інші.

До слова, протягом року артист і його дружина ділилися моментами відпочинку: в ОАЕ, Італії, на Кубі.

До слова, на свій 35-й день народження мультіартіст Монатік вперше показав фото дітей в Instagram і Ютуб-проект. До цього їх показували тільки зі спини або прикривали обличчя.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.