Зірка “Величного століття ” Мер’єм Узерлі показала фігуру через пару місяців після пологів: “Вона точно народжувала?”

Відома турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі в січні цього року стала мамою вдруге.

Турецько-німецька актриса Мер’єм Узерлі знялася далеко не в одній кінокартині. Однак світову славу їй принесла роль Хюррем-султан в культовому серіалі “Величне століття”. Серіал транслювали в 50-ти країнах, де він став справжнім хітом і завоював серця мільйонів телеглядачів. Тепер за життям Мер’єм в соціальних мережах спостерігають мільйони фанатів по всьому світу.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем Султан

8 січня цього року Мер’єм Узерлі стала мамою вдруге. У актриси народилася дівчинка, яку назвали Лілі Коі. Зараз актриса повністю занурена в догляд за маленькою донькою, тому дуже рідко публікує свіжі знімки в своєму Інстаграм. Однак недавно Мер’єм порадувала своїх шанувальників яскравою фотосесією. На нових знімках Мер’єм Узерлі позувала в облягаючому червоній сукні. Актриса завдала яскравий макіяж і заплела багато кісок.

Мер'єм Узерлі показала фігуру після пологів
Мер’єм Узерлі показала фігуру після пологів

Варто відзначити, що дівчина має відмінну фігуру, з огляду на те, що тільки 3 місяці тому вона народила дитину.

Мер’єм Узерлі показала фігуру після пологів

Незважаючи на те, що Мер’єм Узерлі турецька актриса, у неї дуже багато російськомовних фанатів, які пишуть захоплені коментарі.

“Боже, яка усмішка”, “Ти красуня”, “Найчарівніша і найпривабливіша”, “Просто королева”, “Дивлюся на фото і бачу її – Хюррем Султан”, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.