Каменських піддалася спокусі на відпочинку без Потапа та впала на тротуар у всій красі: “В активному пошуку”

Українська співачка Настя Каменських не перестає радувати шанувальників новими фото з екзотичної Мексики, куди вона спонтанно полетіла без Потапа.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вирушила практично на інший край світу, щоб влаштувати собі перезавантаження. З собою Настя взяла кращу подругу і маму, а ось свого чоловіка Олексія Потапенка вона залишила вдома. Більш того, співачка не попередила його про поїздку заздалегідь і лише поставила перед фактом, чим засмутила коханого.

Втім, в Мексиці Каменських не тільки відпочиває і насолоджується райськими пляжами. Там же почалися зйомки її власного реаліті-шоу “Девочки рулят”.

Настя Каменських у Мексиці
Настя Каменських у Мексиці

Не можна не відзначити і те, що артистка відноситься до числа тих знаменитостей, які регулярно діляться з аудиторією своїм життям, в тому числі і через публікації в соціальних мережах.

На цей раз в Інстаграмі Насті Каменських з’явився вельми неоднозначний кадр, де вона лежить на тротуарі з руками і ногами в різні боки, прикривши обличчя капелюхом.

“Кожному етапу в своєму житті потрібно бути вдячним! Нехай не легко, нехай штормить всередині! І здається все таким дивним і незрозумілим, але це твій шлях і він прекрасний по-своєму”, — підписала знімок співачка.

Коментатори не змогли промовчати і тут же почали ділитися емоціями від фотографії. Причому більшість з них не звернули увагу на висновки Насті і почали жартувати. Втім, нечасто побачиш поп-діву на асфальті в мікрошортах і шльопанцях:

  • “В активному пошуку?”;
  • “Зірка впала”;
  • “Усі чакри розкрила”;
  • “Зайняла паркувальне місце”;
  • “Пройшла любов, пройшов Потап”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

До речі, з Потапом Настя в шлюбі вже 2 роки, хоча разом вони набагато довше. Детальніше про це дивіться нижче:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.