Жертва пластики з величезними вилицями Анастасія Покрищук зробила собі штучні кубики преса на животі

Зірка українського Інстаграма Анастасія Покрищук продовжує перетворюватися за допомогою пластичних хірургів, і зупинятися на досягнутому вона не збирається.

Свій шлях до популярності Настя почала в четвертому сезоні телешоу “Від пацанки до панянки”, де вона затрималася ненадовго. Незважаючи на це, героїня нашої сьогоднішньої статті вже тоді встигла запам’ятатися українцям завдяки збільшеним вилицям і губам.

Любов до уколів краси привела Покрищук до того, що її обличчя перестало виглядати натурально, проте сама вона собі подобається саме такою, а на безліч гнівних коментарів на свою адресу дівчина не звертає уваги.

Анастасія Покрищук до і після пластики
Анастасія Покрищук до і після пластики

Не можна не відзначити, що на Інстаграм Анастасії підписані більше 250 тисяч чоловік, які щодня спостерігають за її епатажними витівками і постійними перетвореннями.

Зараз на її рахунку збільшення скул, губ і бюста, а нещодавно вона зробила чергову операцію, на цей раз зі створення “кубиків преса на животі”. Звичайно, результатом Покрищук вже встигла похвалитися в соціальних мережах, і, судячи з усього, вона залишилася задоволена, навіть не дивлячись на залишковий набряк.

Думка підписників розділилася, адже далеко не всі поділяють захоплення Насті пластикою, хоча дуже багато людей все ж підтримують дівчину:

  • “Неначе книжку проковтнула”;
  • “Що попало…”;
  • “Фігура — вогонь, прес — супер, дуже красиво!”;
  • “Ефектно”;
  • “Виглядає неприродно”;
  • “Спортивне тіло без спорту ніякий хірург не зробить”.

До критики Покрищук ставиться з гумором і не засмучується, коли бачить в коментарях негатив. Що цікаво, ботокс Анастасія колить собі сама, чому вона навчилася по урокам в мережі. Але вона — не єдина любителька кардинальних перетворень.

Ще про одну дівчину, яка зробила собі немислиму кількість пластичних операцій, щоб бути схожою на ляльку Барбі, дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.