Тоні Матвієнко – 40 років: чи святкує дочка Ніни Матвієнко цю дату, і чому скасувала концерт в свій ювілей?

Співачка Антоніна Матвієнко - не тільки мамина гордість, а й людина, яка принесла багато хорошого в розвиток українського вокалу і української пісні.

На щастя, вона ще продовжує активно розвивати себе як вокалістка, і випускає пісні. 12 квітня 2020 роки їй виповнилося 40 років. Хоча виглядає Тоня дуже молодо і свіжо. На честь свого сорокаріччя артистка опублікувала серію фото – як сучасних, так і дитячих.

У свій ювілей Тоня планувала зустрітися з шанувальниками і друзями на сцені столичної майданчики Caribbean Club

Співачка готувала концерт “Мій перший ювілей “, присвячений святкуванню знакової події в особистому і творчому житті. Але, з огляду на ряд карантинних обмежень, які зараз ввели місцева влада, вона перенесла урочистий захід на кінець весни.

Таким чином, свою річницю Антоніна Матвієнко відсвяткує у вузькому колі рідних і друзів. Втім, вирішила розділити свято і з шанувальниками. Так, на своїй сторінці в Instagram Матвієнко поділилася відео, що містить ексклюзивні фото життєвого шляху співачки. Аудиосопровождением послужив фрагмент пісні “Ві НЕ йдіть, літа молоді “, виконаний Матвієнко.

Відзначимо, зараз Тоня Матвієнко – не тільки щаслива артиста, а й кохана дружина. Її чоловіка звати Арсен Мірзоян. Познайомилася пара на вокальному конкурсі “Голос країни “, ще на самому першому сезоні.

Незважаючи на те, що у Арсена Мірзояна тоді була дружина і діти, він закохався в цю блондинку з чистими очима. З тих пір вони більше не розлучалися. А потім у них народилася дочка Ніна, в якій батьки зараз обожнюють.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.