У мережі спливло фото заплилого жирком Дантеса до весілля з Надєю Дорофеєвою: пухкі щоки вже в минулому

Український співак Володимир Дантес може похвалитися в міру підтягнутим спортивним тілом, а ось до весілля зі співачкою Надєю Дорофеєвою він був пухким.

Так вже повелося, що після одруження чоловіки наїдають собі щоки і пузо, проте у випадку з героєм нашої сьогоднішньої статті все сталося зовсім навпаки. У соціальних мережах з’явився кадр майже семирічної давності, коли Дантес був одним з ведучих кулінарного тревел-шоу “Їжа, я люблю тебе” разом з Едуардом Мастаберідзе і Миколою Камкою.

Володимир Дантес
Володимир Дантес

На зображеному знімку Володимир разом з колегами куштує місцеві делікатеси на іспанському курорті Тенеріфе, це було в першому сезоні проекту, який виходив на екрани у 2014 році. Не можна не помітити круглі щічки артиста. Таким чоловіка Наді Дорофєєвої вже давно не пам’ятають, адже з тих пір він значно схуд і покращав.

“Відкормився, бачте. Худим, звичайно, краще буде”, — свідчить підпис до кадру.

Вова вирішив зробити репост цієї публікації у себе в Інстаграм-сторіз і теж саркастично відреагував на зауваження:

“Я сам в шоці”.

Скриншот из Инстаграма Дантеса
Скріншот з Інстаграма Дантеса

До речі, широку популярність Дантес здобув після перемоги на українській “Фабриці зірок 2” разом з Вадимом Олійником. Після закінчення проекту вони створили дует “Дантес & Олейник”, який пізніше перейменували в “ДмО.фільми”, а потім знову повернули колишню назву.

Дантес і Олійник
Дантес і Олійник

Через 5 років після релізу першого альбому “Мне уже 20” група розпалася і Володимир обрав для себе кар’єру телеведучого. Як співак він повернувся на сцену лише у вересні 2019-го, випустивши сольну пісню “Теперь тебе 30”. Зараз чоловік Дорофеєвої продовжує розвивати сольну кар’єру, в чому вона його тільки підтримує.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.