Ноги стали ще довшими: Леся Никитюк похвалилася засмаглим тілом з Мальдівських островів

Телезірка і Леді Ле з Нового каналу часто їздить відпочивати. Її гонорари, які, за різними відомостями стартують від п'яти тисяч євро за виступ, явно дозволяють це.

Так, Леся Никитюк в квітні 2021 року вирушила на Мальдіви.

Подейкують, там вона була в компанії красивого телеведучого з СТБ Ектора Хіменес-Браво, однак він повернувся до Києва раніше.

Одні фанати запідозрили, що у них роман, і окремо вони повернулися спеціально – щоб ніхто нічого не запідозрив. А інші переконані – роману між ними не було, вони просто випадково зустрілися на курорті.

Так чи інакше, Леся Никитюк провела незабутній відпочинок на островах і звідти привезла безліч спогадів і яскравих знімків.

Леся Никитюк любить закриті купальники, і з задоволенням в них позує на тлі місцевих пейзажів

Красуня показала свій купальний костюм тілесного кольору з чорними вставками. Виглядає він дуже стильно, і підкреслює її осину талію.

Сама Леся на фото позувала вельми зухвало – розставила свої нескінченно довгі ноги в різні боки, попередньо намазав їх кремом.

Після засмаги під жарким сонце Леся Никитюк виглядає як красуня з Латинської Америки, і напевно все місцеві чоловіки тільки робили телезірці компліменти.

Шанувальники телезірки буквально засипали її компліментами в коментарях. Користувачі мережі захоплюються формами Никитюк. Ось що пишуть шанувальники до атмосферного фото зірки Нового каналу:

  • “Леся, це божественно “;
  • “Бомба “;
  • “Нереальна “;
  • “Красуня “;
  • “Градусник вибухнув “;
  • “Волосся нереально красиві. Леся, ти запальничка “;
  • “Прекрасна “.

 

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.