Куди пропали та як зараз виглядають “Нові російські бабки” Квіточка і Мотрона з Кривого дзеркала? (ФОТО)

Дует "Нові російські бабки" люблять і знають, а ролі легендарних Мотрони Іванівни Нігматулліної та Клавдії Іванівни Квіточки виконали Сергій Чванов та Ігор Касілов.

Свій перший сольний концерт артисти дали в далекому 1999-му після того, як взяли участь в кубку гумору Євгена Петросяна. Популярність їх дуету росла семимильними кроками, тому вони в образі бабусь стали постійними гостями безлічі гумористичних програм.

Дует Нові російські бабки
Дует Нові російські бабки

У 2009-му Мотрона і Квіточка пропали з випусків “Кривого дзеркала”, що породило нескінченну кількість чуток. Шанувальники переживали, що у Чванова і Касілова конфлікт з Петросяном через низькі гонорари. Пізніше виявилося, що насправді у “Нових російських бабок” просто не було часу в щільному знімальному графіку — вони разом дебютували в кіно і виконали ролі у фільмі “Дві дами в Амстердамі”. Що цікаво, там артисти втілили також чоловічі образи.

Євген Петросян з квіточками і Мотрею
Євген Петросян з Квіточкою та Мотроною

Зараз на телебаченні Мотрона і Квіточка з’являються нечасто, зате для найвідданіших фанатів вони час від часу гастролюють з великими концертами, а також розважають гостей на закритих заходах.

Про особисте життя “бабусь” відомо небагато. Сергію Чванову в цьому році виповнилося 53, він одружений на жінці на ім’я Ірина, з якою познайомився ще в студентські роки. У пари є двоє дітей — син Даня і дочка Маня (Марія).

Сергій Чванов і Ігор Касілов
Сергій Чванов та Ігор Касілов

Ігор Касілов практично ровесник колеги по сцені — в травні він теж відзначить своє 53-річчя. Його дружину-актрису звати Олена, разом вони виховують єдиного сина Єгора.

Афішувати деталі закулісся Мотрона і Квіточка не люблять, тому зустріти фотографії їх сімей в мережі практично неможливо.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.