Володимир Остапчук заявив, що не знає, де і з ким зараз його діти від екс-дружини: “Мені ніхто не відповідає”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук після скандального розлучення з колишньою дружиною Оленою Войченко не має можливості спілкуватися з дітьми.

Володимир і Олена прожили в шлюбі 13 років. За ці роки у них народилися двоє спільних спадкоємців — син Еван і дочка Емілія. Незважаючи на те що їх сім’я з боку виглядала міцною і навіть зразковою, минулої весни вони розлучилися з гучним скандалом.

Войченко звинуватила Остапчука в постійних зрадах і відсутності фінансової допомоги з його боку. В результаті шоумена стали критикувати в мережі за те, що він кинув дружину з двома маленькими дітьми на руках і пішов до іншої, причому дуже скоро одружився на новій обраниці Христині Горняк.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник
Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк

Володимир вирішив внести ясність в ситуацію і пояснив в своїх Інстаграм-сторіз, як все йде насправді. За його словами, Олена проти того, щоб він брав участь у вихованні доньки і сина:

“На контакт не йде, трубку не бере тижнями. Я знаю, що діти поїхали до її батьків в Умань тиждень тому. Де вони зараз — мені ніхто не відповідає”, — пише телеведучий.

Володимир Остапчук з донькою Емілією і сином Еваном
Володимир Остапчук з донькою Емілією і сином Еваном

На даний момент він чекає рішення органів опіки, які повинні встановити обов’язковий до виконання графік — скільки днів, де, з ким і як будуть проводити час їх з Войченко діти. При цьому насильно забирати дітлахів у матері він не має наміру і навіть проти, оскільки це буде для них великою травмою, але абсолютно не згоден з діями Олени:

“Я розумію, що жінка ображена, так себе веде, але це вже сюр. Діти до чого? Тим більше, що 3 рази на тиждень бачитися в садку чи школі — це просто кошмар”, — підсумував Остапчук.

Скріншот з Інстаграма Володимира Остапчука
Скріншот з Інстаграма Володимира Остапчука
Скріншот з Інстаграма Володимира Остапчука
Скріншот з Інстаграма Володимира Остапчука

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.