У мережу злили номер телефону Олі Цибульської

Співачка отримала більше сотні дзвінків за добу.

Про неприємний інцидент популярна українська виконавиця і ведуча поділилася на своїй сторінці в Instagram. У зв’язку з тим, що її номер став доступним користувачам мережі, за день вона отримала більше сотні дзвінків. Також співачка додала, що їй довелося змінити SIM-карту.

«Більше сотні дзвінків в день, не встигала блокувати. Номер я змінила. Вперше за 10 років. Тепер вирішую, яку пісню поставити на гудок, щоб Мусик вже був в потрібному настрої, коли почує мій голос », – написала зірка.

Підписники Олі підтримали співачку. Вони залишали гнівні коментарі під постом.

«Як люди не розуміють приватного життя і особистих кордонів?», «Не переймайся, красуня», «Чудово виглядаєш», «Дуже йде такий макіяж», – писали шанувальники зірки під фотографією.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.