Пишнотіла реперка Alyona Alyona повністю скопіювала образ співачки Каменських і нарвалася на критику

Реперка Alyona Alyona унікальна тим, що вона пропагує бодіпозитів. Незважаючи на те, що у неї не осина талія, і не параметри 90-60-90, вона не соромиться публіки.

Мало того, що Alyona Alyona активно бере участь в телевізійних проектах, соціальних рекламах і флешмобах, вона ще й активний користувач соціальної мережі Інстаграм.

Там у неї є власний блог, який читає майже півмільйона людей. Там часто можна зустріти цікаві публікації, де Олена-Алена розмірковує на різні соціально важливі теми і дивує колабораціями.

Alyona Alyona спародіювала свою колегу по цеху NK: одягла рожеву футболку і зняла штани

Нещодавно у Насті Каменських було фото в її фірмовій футболці, яку презентували після виходу кліпу на пісню “Дівчата Рулят “. Тоді НК сфотографувалася на кухні, створюючи вигляд прибирання. Саме цей знімок вирішила повторити реперша.

“У наших реаліях є закоренілий стереотип – жінка домогосподарка, яка повинна прибрати за сім’єю після вечері і витрачати весь свій вільний час на домашні справи. І хоча у великих містах все швидко змінилося, але варто тільки виїхати в провінцію … Домашні справи, побут часто знецінюють і вважають «обов’язки» саме жінки. і не дай Бог бути кар’єристкою – відразу невдаха і чоловіконенависниця! Це не справедливо! “, – висловилася виконавиця у своєму Інстаграм-профілі.

Незважаючи на те, що більшість підтримали позицію Олени, знайшлися і ті, хто розкритикував її за пародію.

Сама ж Олена Олена впевнена, що хоче і далі піднімати суспільно важливі теми, і зовсім не боїться публічного осуду.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.