Як виглядає засмагла екс-віагрянки Санта Дімопулос в купальнику? Влаштувала жарку фотосесію

Санта Дімопулос - засмагла смаглява красуня, яка вміє майстерно позувати на фото. Її шикарна форма тіла це дозволяє зробити.

Зараз танцівниця і співачка полетіла в Дубай, і там відпочиває. Однак про своїх фоловерів в соціальній мережі Інстаграм також не забуває, і радує їх відвертими позами, гарячими нарядами і хвалиться новими купальниками.

З огляду на те, що у Санти сам по собі досить темний колір шкіри, вона віддає перевагу яскравим купальні костюми, і вони їй дуже йдуть. Так, на узбережжі дівчина позувала в зеленому роздільному купальнику. А на тлі показала блакитне море і білий пісок. Справжня казка для відпочиваючих!

“Не дивлячись на те, що сонце отримує все більше критики від косметологів і дерматологів – я його дуже люблю. Люблю відчувати теплі промені на своєму тілі, золотистий відтінок засмаги і … і не люблю сухість, пігментацію і фотостаріння “, – почала свою розповідь Санта. Далі вона розповіла про те, як можна відповідально підійти до засмаги під сонцем і не отримати негативного результату або опіків. З огляду на те, що пляжний сезон починається вже через два місяці, а в курортних країнах він відкритий вже давно, дана тема особливо актуальна.

“Ось кілька Лайфхак, які допомагають мені зробити загар безпечним: – Скраб / легкий пілінг перед пляжним відпочинком. Засмага найкраще лягає на чисту шкіру, без ороговілих частинок. Засмагати поступово, ніякого ” вриваючись “на сонці! Пам’ятайте, що організм накопичує меланін поступово – не намагайтеся докорити цей темп, дайте можливість своїй шкірі звикнути до сонця. Цілеспрямовано загоряти краще вранці (до 10-11 ранку) і ввечері, після 16.00. Але в будь-якому випадку я б не радила це робити більше 1-2 годин в день максимум і після того, як шкіра звикне до сонця. важливо нанести сонцезахисний крем дО виходу на сонце і ще важливо зволожувати шкіру пІСЛЯ засмаги. Про що багато хто чомусь забуває! “,

– ділиться Санта Дімопулос.

Варто відзначити, що, судячи з фото, загар на неї лягає і правда відмінно.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.