Кирило Андрєєв вперше готується стати дідом: випередив всіх інших колег по групі “Иванушки”

Соліст групи "Иванушки" Кирило Андрєєв поза сценою люблячий чоловік і турботливий батько, а зовсім скоро в свої 50 він вперше стане дідусем.

Герой нашої сьогоднішньої статті вже 21 рік щасливо одружений на жінці на ім’я Лоліта, з якою познайомився за пару років до весілля. Саме Кирило став ініціатором їх знайомства, причому спочатку він представився майбутній дружині іншим ім’ям, вважаючи, що вона все одно його впізнає.

Цікаво, але з “Иванушек” Лоліта пам’ятала тільки рудого учасника Андрія Григор’єва-Апполонова, тому вдруге Андрєєв все-таки вирішив назвати своє справжнє ім’я. Дівчина розсміялася і між ними тут же зав’язалася розмова. За словами артиста, це було кохання з першого погляду.

Кирило Андрєєв зі своєю дружиною і сином
Кирило Андрєєв зі своєю дружиною і сином

У шлюбі у пари народився єдиний син, якого теж назвали Кирилом. Йому вже 20 і рік тому він встиг одружитися. Зі своєю нареченою Аделіною Андрєєв-молодший не просто скріпив союз в РАГСі, але ще і обвінчався. За словами хлопця, він мріє створити таку ж міцну і повну любові сім’ю, як у батьків, а ті в якості весільного подарунка піднесли молодятам квартиру.

Син Кирила Андрєєва зі своєю дружиною Аделіною
Син Кирила Андрєєва зі своєю дружиною Аделіною

Кирило Кирилович вірно рухається на шляху до своєї мети — не за горами в їх новоспеченому сімействі народиться первісток, про що закохані повідомили в соціальних мережах. Причому це великий подарунок і для Андрєєва-старшого, адже він дідом стане і буде першим зі всієї групи “Иванушки”, у кого з’являться онуки.

До речі, спадкоємець музиканта не пішов по стопах батька. Він закінчив школу при православному монастирі, професійно займається рукопашним боєм і баскетболом.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.