Настя Каменських зі сльозами на очах зізналася в проблемах зі здоров’ям: “Мене просто розриває на шматки “

Настя Каменських випустила чергову серію реаліті "Дівчата рулять", в якому зізналася, що має проблеми зі здоров'ям.

В кінці березня Настя Каменських повідомила шанувальникам, що відлітає в Мексику разом зі своєю мамою і близькими подругами, де буде не тільки відпочивати, але й знімати власне реаліті “Дівчата рулять”. Зірка порадує фанатів 10 серіями, де покаже свої пригоди, труднощі, одкровення, а також вразить щирими емоціями і переживаннями.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною

Сьогодні, 15 квітня, вийшла 3 серія реаліті, в якому Настя вперше зізналася, що має проблеми зі здоров’ям. У артистки з’явилися панічні атаки. Настя зізналася, що це почало відбуватися після того, як вона перехворіла на Ковід-19.

“Я не знаю, що зі мною відбувається. Я клянусь вам, у мене ніколи в житті такого не було. Мене просто розривало на шматки, емоції просто почали бити. Я себе не контролювала “, – зізналася Каменських.

Чоловік Насті Каменських Потап, який зараз перебуває в Києві, коли побачив нову серію реаліті був сильно здивований і, схоже, наляканий. Олексій Потапенко зізнався, що ні на жарт переживає за її здоров’я і тому чекає вдома найближчим часом.

Про це він написав у своєму мікроблозі в Інстаграм.

“Ви хочете, щоб у мене серце зупинилося !! ??? Панічні атаки !! ??? Ви серйозно??!!! Настя – марш додому !!!! І прихопи своїх … “, – емоційно висловився Потап.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.