Лорак на мальдівському пляжі виставила на показ пишні форми: насолоджується життям після возз’єднання з чоловіком

Нещодавно Ані Лорак вирушила відпочивати на Мальдіви. Звідти співачка ділиться яскравими кадрами і хорошим настроєм.

Нещодавно Мережу підірвала інформація про те, що Ані Лорак простила колишнього чоловіка-зрадника і знову з ним зійшлася. Про це почали говорити після того, як в Мережі з’явилися відео з сімейного свята Філіпа Кіркорова. Туди Ані Лорак прийшла з колишнім чоловіком Муратом і донькою. Екс-подружжя обіймалися, танцювали “медляк” і насолоджувалися один одним.

При цьому вони самі не дають ніяких коментарів, чим тільки підігрівають інтригу.

А недавно Ані Лорак вирушила відпочивати на райський острів Мальдіви. Шанувальники подумали, що артистка після возз’єднання з чоловіком влаштувала так званий медовий місяць. Але ні, Мурат з дочкою Софією залишилися в Москві, про що свідчать фото і відео в Інстаграм-блозі чоловіки.

Ані Лорак регулярно публікує фото з відпочинку і демонструє бездоганну форму. Варто відзначити, що ще півроку тому співачка мала кілька зайвих кілограмів, але зараз від них не залишилося й не сліду.

Так, сьогодні, 16 квітня, Кароліна опублікувала фото, яке розбурхало шанувальників. На знімку артистка позувала на мальдівському пляжі в неймовірно гарному червоному купальнику, який підкреслив пишні форми співачки і її тонку талію.

Шанувальники засипали Ані Лорак компліментами в коментарях.

“Ви – прикраса Мальдів”, “Ви занадто ідеальна. Фігура розкішна “,” Дивовижно красива “,” Фігура чудова “,” Ах, красуня “,” Яка шикарна фігура “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.