Ані Лорак без косметики в молочному купальнику подражнила натуральністю своїх форм

Для тих, хто підписаний на Інстаграм-профіль співачки Ані Лорак, не стане новиною той факт, що зараз вона вирушила відпочивати на Мальдіви.

Звідти співачка ділиться яскравими кадрами і хорошим настроєм. Ані Лорак буквально кожен день публікує фотографії в нових купальних костюмах, демонструючи свої принади.

Дійсно, співачка дуже струнка, у неї вигідно виділяється форма бюста. Тому вона може дозволити собі крихітне міні-бікіні. Однак сьогодні вона приміряла злитий молочний купальник, розпустивши волосся з змивши макіяж. Дівчина показала свою природну красу – фанати відзначили, що Ані Лорак – це справжня природжена красуня.

“Я так люблю сонце! “, – коротко підписала знімок зірка естради.

Ось що їй написали в коментарях численні фоловери:

  • Яка красуня
  • Померла від краси
  • сонечко
  • Кароліна, ви така сонячна!
  • Кароліна, вам так йде білий! Ви- сонечко!
  • а ми любимо Вас! Чекаємо виходу нової пісні, так хочеться отримати насолоду від нотками зіткані з меду для вух

Нагадаємо, розлучилася Ані Лорак зі своїм чоловіком офіційно зимою 2019 року. Півроку після інциденту з публічної зрадою Мурата обоє мовчали. Лорак, мабуть, морально довго не могла прийти в себе. Потім ходили чутки про те, що у Лорак роман з саунд-продюсером лейблу Блек Стар Єгором Глібом. Як виявилося, полюбити ще когось Кароліна так і не змогла.

Ані Лорак пробачила зраду Мурату Налчаджиоглу і готується до другої весіллі

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.