Як виглядає молодший брат Станіслава Боклана: обидва актори і схожі один на одного, як дві краплі води

Відомий український актор театру, кіно і телебачення Станіслав Боклан не єдиний артист в сім'ї. Також у нього є молодший і не менш успішний брат.

Станіслав став першим в династії Бокланів, хто пов’язав своє життя з мистецтвом. На блакитні екрани він потрапив ще в далеких дев’яностих, однак всенародну популярність і любов йому принесла одна з головних ролей в телесеріалі “Слуга народу”. Там герой статті втілив образ прем’єр-міністра Юрія Чуйко. Крім того, його можна побачити в багатосерійній комедії “Папік”.

Станіслав Боклан
Станіслав Боклан

Важливу роль в творчому майбутньому Станіслава зіграв Київський академічний Молодий театр, де він служить з 1994-го. Там же свого часу можна було побачити і його молодшого брата Миколу. Між ними всього 3 роки різниці, при цьому їхні професійні дороги не перетиналися ні в театрі, ні на знімальному майданчику.

Микола Боклан
Микола Боклан

Тим не менш, вони обидва стали впізнаваними і досягли успіху — в обох солідний багаж у вигляді великої фільмографії, десятків театральних ролей і тисяч шанувальників. А ось з чого і звідки у Станіслава і Миколи з’явилося бажання стати артистами, таємниця, покрита мороком.

Микола Боклан
Микола Боклан

В одному зі своїх інтерв’ю Боклан-старший зізнався, що втомився від звички людей порівнювати їх з братом, проте при цьому він дуже пишається його талантом і вважає, що Микола нітрохи не помилився, обравши акторську професію:

“Ми абсолютно різні — і слава Богу. Зовні у нас є схожість, тому що ми брати, тут нікуди не дітися. Але різні в своїх поглядах на життя і в пристрастях. На сцені і в кіно ми теж дуже різні, але це абсолютно не означає, що хтось із нас краще, а хтось гірше”.

Микола і Станіслав Боклан
Микола і Станіслав Боклани

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.