Жінка залишила на зупинці новонароджену дитину

На Закарпатті жінка залишила свого малюка на автобусній зупинці.

У місті Берегове, що на Закарпатті, жінка 12 квітня залишила новонароджену дитину на самісінькій автобусній зупинці. Окрім цього, мама немовляти викликала швидку.

Головне управління Національної поліції Закарпатської області повідомляє, що жінка вдавала, що бачить дитину вперше.

Відомо, що молодій мамі з Мукачівського району 29 років. Саме вона повідомила медиків, що знайшла дитину, яка лежала в ковдрі. Працівники поліції зазначають, що згодом жінка сама зізналась.

Як виявилось, українка народжувала самостійно в дома. «З лікарні вилучили ковдру, дитячі штани та пеленку зі слідами бурого кольору»,  – пише видання Mukachevo.net.

Зараз новонароджений малюк знаходиться в Берегівській лікарні. Хлопчик абсолютно здоровий. З матір’ю працюють правоохоронці. Поліцейські обіцяють, що допоможуть жінці впоратися з ситуацією, аби не позбавляти дитину материнської уваги.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.