Бабусі в печалі: як виглядають Олена Степаненко, Регіна Дубовицька та інші гумористки через 30 років на сцені

Олена Степаненко, Регіна Дубовицька та інші зірки "Аншлагу" смішили публіку десятки років назад. Втім, з тих пір вони дуже змінилися, адже роки не щадять нікого.

У дев’яностих гумористична телепередача “Аншлаг” була сверхпопулярною і улюбленою багатьма глядачами, причому як дорослими, так і маленькими. А ось зараз його головних зірок практично не видно на блакитних екранах. Знизилася їх популярність, та й аудиторія стала вужчою і віковою. Втім, артисти і самі вже люди у віці, і багато хто з них змінилися до невпізнання.

Клара Новікова

Виступи Клари Новікової роками розбирали на цитати, адже вона створила сотні комедійних образів на естраді. Найвідоміший з них — тітка Соня.

Останнім часом Новікова рідко знімається в гумористичних проектах, тим не менш, остаточно залишати сцену поки що не збирається, але ж їй уже 74.

Клара Новікова тоді і зараз
Клара Новікова тоді і зараз

Регіна Дубовицька

Незмінна ведуча “Аншлагу” як раніше ретельно стежила за фігурою, так і продовжує робити це навіть у свої 72 роки. Тому вона і зараз може похвалитися гарною формою, хоча ознаки старіння все-таки простежуються, що й не дивно для такого віку.

Регіна Дубовицька тоді і зараз
Регіна Дубовицька тоді і зараз

Олена Степаненко

Тепер вже колишня дружина Євгена Петросяна є однією з найяскравіших артисток “Сміхопанорами”, “Аншлагу” і “Кривого дзеркала”. Незважаючи на те що Олена часто виступала в парі з екс-чоловіком, її сольні номери користувалися не меншим успіхом.

Треба сказати, що Степаненко з роками тільки кращає. Особливо яскраво вона перетворилася після розлучення — гумористка схудла, змінила стиль в одязі і стала виглядати набагато молодше. Зовсім недавно їй виповнилося 68.

Олена Степаненко тоді і зараз
Олена Степаненко тоді і зараз

Олена Воробєй

Наймолодша героїня з нашої сьогоднішньої добірки робила пародії на самих іменитих — Машу Распутіну, Лайму Вайкуле і навіть Аллу Пугачову. Зараз Олені Воробєй 53 і приблизно на свій вік вона і виглядає.

Олена Воробей тоді і зараз
Олена Воробєй тоді і зараз

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.