Юлія Висоцька похвалилася шикарним букетом від Андрія Кончаловського: романтика після 23 років шлюбу

Телеведуча і кулінарний блогер Юлія Висоцька активно веде свій профіль в соціальних мережах. Особливо, Інстаграм, куди часто щось постить.

Так, в останній публікації телезірка поділилася величезним шикарним букетом жовтих тюльпанів, який стоїть у телеведучої на столі в прозорій вазі. Фотографія дуже яскрава, світла, річна. Шанувальники припустили, що на таку романтику в оточенні Юлії Висоцької здатний тільки один чоловік – це її чоловік Андрій Кончаловський, з яким Юля разом з 1998 року.

Андрій Кончаловський подарував Юлії Висоцької шикарний букет жовтих тюльпанів

Незважаючи на те, що будь-які жовті квіти називають вісниками розлуки, Юлія Висоцька, судячи з усього, зовсім не вірить в ці прикмети. Навпаки – вона дуже любить квіти.

Нагадаємо, нещодавно телеведуча в синій сукні в горошок позувала на власній кухні.

Фанати помітили, що час все таки бере своє, і на обличчі іменитої телеведучої почали з’являтися невеликі зморшки. Особливо, біля очей. Але для своїх сорока семи років зірка всіх кулінарних блогів і сайтів виглядає досить молодо і ефектно.

Історія кохання Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського за 1 хвилину

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Нагадаємо, що сім’я режисера Андрія Кончаловського і кулінарного блогера Юлії Висоцької з 2013 року перебуває під пильною увагою. Всьому виною злощасна аварія, яка сталася у Франції. За кермом був Андрій. Після того ДТП родина втратила дочки Марії. Вона вижила, але впала в кому, з якої не виходить вже сім з половиною років.

Але навіть незважаючи на всі ці проблеми, вони все ж витримали і не розлучилися. Сила цієї любові дійсно вражає.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.