Ольга Сумська показала сімейну ідилію з чоловіком: романтика з роками не зникла

Українська актриса Ольга Сумська показала, як проводить час з чоловіком Віталієм Борисюком.

54-річна актриса Ольга Сумська уже 25 років живе в шлюбі з колегою по сцені Віталієм Борисюком. Їх союз здається дуже міцним і в їх відносинах до сих пір не згасла романтика. Цікаво, що Борисюк – другий чоловік Сумської. Саме з ним вона зрадила своєму першому чоловіку Євгену Паперному від якого народила старшу дочку Антоніну. Незважаючи на гучний скандал, зараз Ольга Сумська, Віктор Борисюк та Євген Паперний працюють в одному театрі і, наскільки відомо пресі, не мають конфліктів через минуле.

Ольга Сумська зі своїм колишнім і нинішнім чоловіками. Зліва Євген Паперний, праворуч Віталій Борисюк
Ольга Сумська зі своїм колишнім і нинішнім чоловіками. Зліва Євген Паперний, праворуч Віталій Борисюк

Нещодавно актриса в Інстаграм-сторіз опублікувала відео, де показала, як вона з чоловіком проводить вільний час. Ольга позувала в яскравій червоній блузі поруч з чоловіком в блакитній куртці. Вони пили каву на вулиці.

Ольга Сумська з Віталієм Борисюком: скріншот Інстаграм-сторіз
Ольга Сумська з Віталієм Борисюком: скріншот Інстаграм-сторіз

“Найромантичніша кав’ярня в Києві. Я тут обожнюю так затишно посидіти “, – сказала Ольга в відео.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська в програмі ЖВЛ на телеканалі “1 + 1” розповіла, що знову зібралася під вінець. Як виявилося, Сумська і Борисюк в цьому році відзначають срібне весілля – 25 років спільного життя. На честь цієї дати подружжя вирішило влаштувати грандіозне свято і нібито вдруге одружитися. Віталій і Ольга планують обмінятися подружніми клятвами в урочистій обстановці. Сумська розповіла, що готує для себе гарну сукню і планує зібрати на святі всіх рідних і близьких людей.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.