Андрій Данилко на тлі чуток про проблеми зі здоров’ям вперше публічно розповів про свою хворобу

Нещодавно стало відомо про проблеми зі здоров'ям Андрія Данилка, що породило безліч тривожних чуток як в пресі, так і в мережі.

Повідомлення про погіршення стану Вєрки Сердючки заполонили медіаполе після виходу програми “Зірковий шлях”, гостем якої став продюсер артиста Юрій Нікітін. В ефірі він сказав, що ситуація виявилася серйознішою, ніж здавалася спочатку, тому до лікування залучені лікарі не тільки з України, але ще і з інших країн Європи.

Юрій Нікітін і Андрій Данилко
Юрій Нікітін і Андрій Данилко

Тоді продюсер не уточнив, з чим саме має справу Данилко, в результаті чого в багатьох ЗМІ почали писати про те, що він невиліковно хворий.

Виконавець не став довго мовчати і у себе в Інстаграмі вперше висловився на цю тему, щоб уникнути подібних домислів. Як виявилося, він страждає від безсоння:

“Ви що, з глузду з’їхали? Андрій Данилко поправляє свої проблеми зі сном. Налагоджує циркадні ритми. Все інше нормально”.

Судячи з коментарів, шанувальники заводної провідниці Вєрки Сердючки дуже зраділи новинв:

  • “Здоров’я і сил!”;
  • “А ЗМІ вже жахи жахливі розтрубили”;
  • “Не звертайте уваги. На хворих не ображаються”;
  • “Скоро вийде новий хіт: “Я здорова як корова”;
  • “Все буде добре, я це точно знаю. Одужання вам”;
  • “Здоров’я Андрію і позитиву”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

До речі, в цьому році Вєрка Сердючка святкує 30-річчя творчості, в честь чого на фанатів чекає багато сюрпризів. За словами Нікітіна, рік буде наповнений дуже яскравими і знаковими проектами від Данилко в образі, який так полюбився публіці, а чекати їх виходу залишилося зовсім недовго.

Вєрка Сердючка на сцені
Вєрка Сердючка на сцені

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.