Куди пропала Таюне і чому Олег Винник все частіше виходить у світ з іншими красунями: є що приховувати

Відомий український артист Олег Винник все частіше з'являється на публіці з різними красунями, і все рідше в їх числі опиняється його передбачувана дружина Таюне.

Своє особисте життя Олег Винник тримає під сімома замками. Скільки б інтерв’ю він не давав, хто б не намагався випитати ім’я дами серця виконавця, він завжди відповідає однаково — виставляти напоказ дружин, дітей і коханок не збирається. За словами співака, родина — єдине святе, що залишилося в його житті, тому впускати в це публіку він не має наміру.

Втім, деякі висловлювання Олега прямо натякають, що він одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко. Одного разу в програмі “Hard з Влащенко” на телеканалі Zik артист розповів, що кохана жінка — це та людина, без якої не було б і його самого:

“Вона, до речі, у мене теж дуже талановита”, — сказав Винник.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Незважаючи на те що публіка впевнена в цій теорії, Таюне і Олегу вдається ховатися від настирливих папарацці і не потрапляти разом на камери поза сценою.

Більш того, останнім часом в соціальних мережах співак все частіше публікує фото з іншими виконавцями, як відомими, так і не дуже. Пов’язано це з тим, що нещодавно він сидів у кріслі зіркового детектива в шоу “Маска” разом з Олею Поляковою і Настею Каменських, а зараз знаменитість є одним з наставників 11 сезону “Голосу країни”.

Олег Винник, Настя Каменських і Оля Полякова
Олег Винник, Настя Каменських і Оля Поляков

Там його оточують Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Катя Осадча, а також чарівні і талановиті учасниці команди Винника.

Наставники 11 сезону Голосу країни
Наставники 11 сезону Голосу країни
Олег Винник на сцені Голосу країни з учасниками своєї команди
Олег Винник на сцені Голосу країни з учасниками своєї команди

Що стосується самої Таюне, то її остання публікація в Інстаграм датована 6 січня. Цілком ймовірно, що тим самим вона намагається зберегти таємницю про сім’ю з Олегом, яку шанувальники так і норовлять розгадати.

Скріншот з Інстаграма Таюне
Скріншот з Інстаграма Таюне

Втім, Виннику приписували романи і з іншими жінками. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.