Анна Сєдокова кардинально змінила імідж: висвітлила та обрізала довге волосся до стрижки каре без чубчика

Популярна співачка Анна Сєдокова наважилася на кардинальну зміну іміджу, якою відразу ж похвалилася в соціальних мережах. Не всі оцінили новий образ зірки.

Екс-віагрянка Анна Сєдокова завжди виглядала розкішно і не боялася експериментів із зовнішністю. Зараз їй вдається поєднувати роботу, материнство, заміжжя і при цьому залишатися в прекрасній формі. Відмінним підтвердженням цьому стало весілля героїні статті з латвійським баскетболістом Янісом Тіммою в минулому році. Спортсмен молодше за свою знамениту дружину на 9,5 років.

Яніс Тімма і Анна Седокова
Яніс Тімма і Анна Сєдокова

Звичайно, для молодого чоловіка Анна намагається завжди бути привабливою, а на цей раз вона вирішила відвідати салон краси, щоб повністю перетворитися. Сєдокова висвітлила волосся, після чого обстригла його і стала попелястою блондинкою з каре. З такою короткою стрижкою шанувальники ще не бачили артистку.

“Ну як вам? Здається, трохи старить, чи окей?”, — поцікавилася зірка у своїх підписників в Інстаграм.

http://www.instagram.com/p/CN5RSC9jwkZ/

Думка коментаторів розділилася. Одним новий стиль Анни не припав до смаку, інші захопилися її сміливістю, а треті і зовсім запідозрили, що вона позує в перуці:

  • “Брюнеткою краще”;
  • “Невже стиліст задоволений своєю роботою?”;
  • “Сподіваюся, це перука”;
  • “Непогано! Але ні за що не повірю, що обрізала своє волосся”;
  • “Вам пасує. Ризикувати потрібно. Люблю вас за це”;
  • “Перука нікуди не годиться, викидайте”, — пишуть користувачі мережі.

Варто відзначити, що на настільки кардинальне перетворення Сєдокова пішла, щоб підтримати коханого чоловіка. Тімма першим підстригся і перефарбувався в блондина.

Яніс Тімма до і після перетворення
Чоловік Анни Сєдокової Яніс Тімма до і після перетворення

Популярне

Схожі статті

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.