Олег Винник продемонстрував, як виглядатиме у старості

Відповідну світлину він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Олег Винник розпочинав свою сценічну кар’єру у Німеччині, де він грав у театрі. Йому постійно доводилося перевтілюватися заради нових ролей. Олег не нехтує можливістю поділитися з фанатами своїми архівними фото того часу.

Нещодавно Олег виставив світлину, на якій його просто не впізнати. За допомогою гриму та одягу його перетворили на 80-річного дідуся. На фото він зображений сивий із залисиною на голові, а його обличчя вкрите численними зморшками. Цей знімок зроблений під час постановки мюзиклу «Знедолені», де він втілював образ Жана Вальжана.

«Хочете продовження історії Жана Вальжана в моєму виконанні? На фото мені 30 років, а моєму героєві – 80», – підписав світлину Олег.

Шанувальники Олега не залишили поза увагою такий допис. Вони залишали численні коментарі, дивуючись неймовірним перевтіленням.

«Приголомшливе перевтілення», «Тут тільки по очах можна дізнатися, що це саме ви», «Трансформація до невпізнання!».

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.