Зблизька і крупним планом: як виглядають справжні обличчя Алли Пугачової, Софії Ротару та інших зірок за 70

Публіка звикла бачити цих легендарних співачок завжди бездоганними, причому з роками тільки краще. Втім, таким чудесним омолодженням вони зобов'язані макіяжу і фотошопу.

Кожна жінка хоче якомога довше залишатися молодою і красивою, а вже зірки і поготів готові йти на все заради того, щоб тримати статус головних красунь шоу-бізнесу.

Вони — часті гості кабінетів пластичної хірургії і косметології, але приховати абсолютно всі ознаки старіння у віці за 70 практично неможливо. Наша сьогоднішня фотодобірка стане явним тому підтвердженням.

Алла Пугачова

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Примадонна російської естради ніколи не намагалася приховати, що вдавалася до пластики. Судячи з фотографій її обличчя зблизька, можна точно сказати, що Алла Борисівна знайома з такими процедурами, як уколи краси і підтяжка, адже треба зовні відповідати молодому чоловікові.

Надія Бабкіна

Надія Бабкіна
Надія Бабкіна

На знімках з глянцевих журналів, та й на звичайних фотографіях співачки в соціальних мережах вона завжди постає ідеальною і без жодної зморшки. Очевидно, вміння фотографів, візажистів і хірургів, до яких звертається Надія Георгіївна, не пройшли даром.

Едіта П’єха

Едіта П'єха
Едіта П’єха

Едіта Станіславівна вважає, що секрет краси жінки полягає в образі її думок, але, зрозуміло, що тільки цим вона не обмежується. Одного разу в інтерв’ю Дмитру Гордону знаменитість не стала заперечувати, що з віком операції робила, але ніколи не переборщувати і вчасно зупинялася.

Софія Ротару

Софія Ротару
Софія Ротару

Українська Примадонна може похвалитися дійсно моложавим видом навіть в свої 73. Софія Михайлівна відкрито не говорить про те, що звертається до послуг пластичних хірургів, при цьому зазначає, що артисти зобов’язані виглядати привабливо. Саме тому побачити зірку без макіяжу — справа практично нереальна, хоча раз на рік і палиця стріляє.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.