Короткий топік і міні-спідниця: Маша Єфросиніна показала, в чому вдома зустрічає чоловіка

Маша Єфросиніна - не тільки блогер і телеведуча. В один момент вона вирішила, що хоче займатися бізнесом, і придумала класну ідею.

Однак бізнесом вона вирішила займатися не тільки для високого прибутку, але і для душі. Маша Єфросиніна запустила власну лінійку одягу для будинку. Суть була в наступному: всі дівчата звикли виходити на вулицю в чомусь новому, парадному, а ось для будинку можна залишити старі і розтягнуті футболки, які шкода викинути. Але Марія Єфросиніна переконана – це неправильно. Адже вдома кожна жінка знаходиться в компанії коханого чоловіка. І дуже важливо, щоб чоловік бачив свою жінку красивою, доглянутою, привабливою і жіночною.

Саме тому одяг бренду “Mashsh” (Меш) став таким популярним. Сьогодні бренду вже два роки, і телеведуча відзначає цю подію вдома. Другий раз вдома, адже в Україні карантин. Однак Марія не засмучується і бачить в цьому особливий знак.

“Другий рік поспіль @mashsh.wear святкує свою річницю будинку)) А, може, так йому і належить – адже #Mashsh про будинок, затишок і відчуття свободи навіть в улюблених стінах! Але, хоч хвацько відсвяткувати нам ще жодного разу не вдалося , місце маленьким сюрпризів для наших шанувальників є завжди: на протязі тижня, кожен вечір на сторінці @mashsh.wear я буду ділитися своїми правилами способу життя, досвідом і знахідками! Переходьте і читайте .. тоді ви обов’язково дізнаєтеся ще й про подарунки”,

– написала знаменита телеведуча.

На фото, яке вона опублікувала в Інстаграм, телезірка позувала в топі і коротких шортах (або спідниці, по фото не дуже зрозуміло) власного виробництва. Ймовірно, саме в такому вигляді вона зустрічає вдома свого чоловіка Тимура Хромаєва. Виглядає дуже стильно, привабливо і зручно, згодні?

Маша Єфросиніна показала, в чому ходить будинку
Маша Єфросиніна показала, в чому ходить будинку

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.