Віктор Павлик зворушливо привітав старшого сина Олександра з днем народження: “Тато любить”

Сьогодні, 22 квітня, старший син українського артиста Віктора Павлика Олександр святкує свій 37-й день народження.

Віктор Павлик вирішив публічно привітати сина і опублікував в своєму Інстаграм-блозі зворушливий пост-привітання.

“Синочку, HB2U! Щастя здоров’я і успіхів в любові! Щоб усе було добре! Папа любить “, – написав Віктор Павлик.

До слова привітання артист оприлюднив спільне з сином фото. На знімку Віктор і Олександр позують в білих футболках. Вони обіймаються і посміхаються. Варто відзначити, що батько і син неймовірно схожі, практично одне обличчя.

Що відомо про старшого сина Віктора Павлика Олександра?

Олександр Павлик народився від першого шлюбу артиста. Віктор Павлик вперше одружився у віці 18 років на дівчині на ім’я Ліда. Вже через рік у них народився первісток. Олександр вже з ранніх років захоплювався музикою. Вже в шість років брав участь в концертах Будинку культури. Одночасно з музикою Олександр Вікторович захоплено займається спортом (футбол, бокс), веде здоровий спосіб життя.  "Олександр Олександр Павлик

Олександр рано став дорослим. Уже в 15 років хлопчик самостійно переїхав до Києва, де сам себе забезпечував. Він ніколи не користувався своїм знаменитим прізвищем і славою батька.

Олександр Павлик брав участь у відомому вокальному шоу “Х-фактор”. Зараз він також займається музикою, одружений, має сина.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.