Красуня Ольга Сумська уже почала готувати пасочки: показала свій кулінарний шедевр

У 2021 року Великдень святкуватимуть 2 травня по православним календарем. Це означає, що залишилося вже менше двох тижнів до релігійного свята.

Зазвичай на Великдень люди діляться на два типи – ті, хто купує паски, і ті, хто слідує стародавнім традиціям, і готує їх по сімейним рецептом. Актриса театру і кіно Ольга Сумська похвалилася своїми кулінарними здібностями, і показала, що вже приготувала кілька пасок (пасок). Вийшли вони неймовірно красивими, і, за її словами, дуже смачними.

Тому телезірка поділилася в соціальній мережі Інстаграм ще й своїм сімейним рецептом.

“Просто чудовий рецепт, я в захваті! Тісто дуже легке в приготуванні.Тем більш, що я завжди трохи побоювалася дріжджового тіста, у нас в родині їм більше займається Віталій Борисюк (чоловік Ольги Сумської, ред.). І молодець! Я не конкурую … Отже, друзі, до основних, класичних Паско з сиру можна додати і ці дуууже смачні, солодкі, пухнасті пасочки! Нагадують кекс, але пишний і святковий! “, – поділилася Ольга Сумська.

Рецепт паски від актриси Ольги Сумської

Потрібно взяти п’ять яєць і збити їх міксером з 200 гр. цукру до піни. Збивати приблизно 3-4 хвилини. Потім додаємо тепле молоко (180 гр), м’яке вершкове масло (230 гр), продовжуємо збивати на низьких оборотах.

Далі додаємо борошно (440 гр), змішуємо з маленькою пачкою розпушувача (12 гр) і додаємо до збитих яєць частинами, повільно збиваючи міксером. Далі в тісто додаємо натерту цедру одного лимона, цукати і акуратно перемішуємо.

Викладаємо в форми (заповнити трохи більше половини) і випікаємо 40-45 хв при темп.180! Прикрашаємо глазур’ю і сухофруктами на ваш смак!

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.