Дружина Цекало вмовляє його скинути вагу

За період карантину провідний дуже поправився.

Відомий телеведучий Олександр Цекало разом зі своєю дружиною ізолювались в приватному будинку в Лос-Анжелесі, Америка. Перебуваючи на карантині, він помітно поправився, тому дружина Дарина намагається привчити його до спорту. Однак поки що вмовляння коханої залишаються без уваги.

Єдине, на що погодився Олександр, це йога. Під час занять Дарина сфотографувала Олександра і взялася ретушувати знімки, проте перестаралася з обробкою і в інтернет потрапили фото з «розмитою» підлогою.

Цекало під час занять йогою

Щоб якось мотивувати чоловіка на заняття спортом, Дарина на день народження зробила подарунок з натяком. Вона презентувала чоловікові картину, на якій зображена жінка, що стоїть на голові. Однак спроби дружини залишилися непоміченими.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.