Екс-холостячку Ксенію Мішину переплутали з покійною Жанною Фріске: подивіться на схожість!

Актриса і модель Ксенія Мішина активно веде свій Інстаграм-аккаунт, куди практично кожен день публікує власні фото з роздумами.

В останній тиждень інтерес до Ксенії особливо зріс, оскільки публіка подейкує, що вона завершила свої такі гарні відносини зі сценаристом Олександром Еллертом.

Тому шанувальники зараз пильно стежать за кожною її публікацією в надії побачити нову інформацію. Цікаво, що її остання публікація направила обговорення в зовсім іншу сторону – її почали порівнювати з померлою співачкою Жанною Фріске. Так вже на знімку вона схожа на Жанну!

“А ви замислювалися над тим, що в нашому світі насправді величезна кількість світів! Понад сім мільярдів! Абсолютно різних, унікальних, складних, приголомшливих Міров. Але незважаючи на всі їхні відмінності їх пов’язує одне – бажання любові і щастя! І все влаштовано так, що часом неймовірно важко цим світам взаємодіяти.

Кожен світ до певного моменту впевнений, що він в силах щось контролювати. (Спойлер – ілюзія) “, – поміркувати Ксенія Мішина.

Жанна Фріске

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Екс-холостячка Ксенія Мішина і шоумен Олександр Еллерт: мила історія кохання

Більш детально про історію кохання цієї пари ми розповіли в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “. Там все – від знайомства в проекті “Холостяк ” українського виробництва на телеканалі СТБ до спільної поїздки з дітьми в Домінікану.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.