Ціна правди. Меган Маркл та принц Гаррі назвали суму, яку отримають від преси

За ексклюзивну інформацію вони хочуть один мільйон доларів.

Незважаючи на те, що пара склала свої королівські повноваження, вони продовжують бути у центрі уваги представників засобів масової інформації та мільйонів людей по всьому світу.

Представники знатної родини вирішили дати відверте інтерв’ю одному із видань. За ексклюзивні подробиці свого життя вони встановили відповідну ціну. Медіа, яким пощастить отримати інформацію з перших вуст, мусить віддати королівській парі один мільйон доларів.

З медіа сім’я ще остаточно не визначилася, втім наразі тривають перемовини з кількома ЗМІ. Серед фаворитів – Опра Вінфрі та Еллен Деджеренс. В інтерв’ю подружжя має намір розповісти переїзд та нове життя в Лос-Анджелесі, сімейний маєток та плани на майбутнє.

Отримані гроші Меган і Гаррі хочуть перерахувати на благодійність або на рахунок своєї нової благодійної організації Archwell, яку назвали на честь сина.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.