Спадкоємиця Софії Ротару: як виглядає її єдина онука Соня і ким вона хоче стати? (Відео)

Софія Ротару - співачка, яка підкорила мільйонну публіку надзвичайно красивою зовнішністю. А завдяки її найсильнішому таланту Ротару на сцені не один десяток років.

У свої 73 роки вона виглядає просто чудово – прямо-таки не відрізнити від єдиною 19-річної внучки, яку, до речі назвали на честь бабусі – теж Софія.

Софія Ротару з онукою - одне з останніх фото
Софія Ротару з онукою – одне з останніх фото

Соня Євдокименко – справжня надія зоряної родички. Вона вже реалізувалася себе як модель, причому не тільки в Україні, але і в США, де живе останній рік. Там же вона здобуває освіту в галузі дизайну. Примітно, що Софія Євдокименко пробувала і співати. У неї чудово виходить, однак дівчинка поки не впевнена, що готова зв’язати своє життя з вокалом.

Як виглядає єдина внучка Софії Ротару – Соня?

Софія Ротару з онукою Сонею
Софія Ротару з онукою Сонею
Ротару і її внучка Софія
Ротару і її внучка Софія

 

Соня Євдокименко
Соня Євдокименко
Софія Євдокименко
Софія Євдокименко
Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко виходить заміж
Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко виходить заміж
Софія Євдокименко
Софія Євдокименко

Якщо вдивитися в загальні фото зоряної бабусі і її єдиною внучки, можна помітити разючі подібності. Вони мають однакову форму носа, ямочки на щоках і красиві очі. Ротару впевнена – навіть після остаточного відходу зі сцени, улюблена внучка продовжить розвиватися в культурі і творчості.

Відомо, що красуню модель Соню Євдокименко не раз порівнювали Професіонали з топ-моделлю Сінді Кроуфорд. Вирішивши зробити кар’єру на міжнародному рівні, дівчина вирушила здобувати освіту в Лондон. У столиці Великобританії вона вчилася в коледжі гуманітарних наук. Потім переїхала в Нью-Йорку, де продовжила працювати в фешен-індустрії.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.