46-річний Андрій Доманський розповів, як одного разу у нього паралізувало половину обличчя: думав, що інсульт

Відомий український шоумен і телеведучий Андрій Доманський розповів, як одного разу ледь не залишився без роботи через проблеми зі здоров'ям.

На телеканалі Інтер виходить проект “Позаочі” — це студійне інтерв’ю, під час якого зіркові гості бачать сюжети за участю рідних, близьких і колег, а також несподіваних героїв, які знають багато про їх непублічне минуломе. Андрій Доманський став героєм нового випуску і на очах у всієї України відкрив завісу особистого життя.

Ні для кого не секрет, що шоумен є батьком шістьох дітей від трьох різних жінок. Незважаючи на це, з усіма спадкоємцями Андрій підтримує близькі стосунки і забезпечує їх. Саме тому на сьогоднішній день найбільший страх для Доманського — втратити роботу, а разом з нею і можливість прогодувати свою велику сім’ю.

Андрій Доманський з дітьми
Андрій Доманський з дітьми
Андрій Доманський з дітьми
Андрій Доманський з дітьми

Ще більш яскравим цей страх став після того, одного разу ні з того ні з сього у телеведучого паралізувало половину обличчя. Сталося це під час сімейного зимового відпочинку на гірськолижному курорті через пару днів після настання Нового року:

“Я підходжу до дзеркала рано вранці і розумію, що у мене не функціонує від слова зовсім права половина обличчя. Я в жаху, я не знаю, що це таке. Перша думка у мене була, що це, не дай Боже, інсульт”, — почав свою розповідь Андрій.

Андрій Доманський в програмі Позаочі
Андрій Доманський в програмі Позаочі

Місцевий лікар поставив попередній діагноз — запалення трійчастого нерва, при цьому у Доманського нічого не боліло, але нічого і не проходило.

Уже вдома в Україні лікарі схопилися за голови, бо якщо не почати лікування вчасно, можна назавжди залишитися з наполовину паралізованим обличчям, але ж саме цим обличчям шоумен заробляє на життя:

“Десь місяць мене вичухували, і струмом мене били, і масаж робили, і голки ставили. Я злякався в якийсь момент. Подумав: “А раптом це тепер назавжди? І що я буду робити?”. Зараз навіть якщо я фотографуюся з рослабленим обличчям, бачу, як правий куточок рота все-одно трохи нижче, ніж лівий”.

Андрій Доманський
Андрій Доманський

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.