Влад Яма показав, чим його балує красуня-дружина: “Як же мені пощастило .. “

Український хореограф Влад Яма в Інстаграм-блозі похвалився кулінарними талантами своєї дружини Ліліани.

Український хореограф і суддя “Танців з зірками” Влад Яма часто хвалиться своєю дружиною. Вона у нього не тільки розумниця і красуня, але і хороша господиня. Так, в обідній час Влад Яма зняв відео в Інстаграм-сторіз, де показав, що годує його дружина. На тарілці танцюриста красувалася апетитна зелена паста з сиром і червоною ікрою, риба на грилі і овочевий салат.

Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями
Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями

“Буває ж коли дружина красива, розумна та ще й готує круто “, – нахвалює Влад Яма дружину в відео. У підписі до відео Яма ніжно написав: “Як же мені пощастило з дружиною “.

Нагадаємо, Влад Яма одружився в 2015 році на дівчині на ім’я Ліліана, відносини з якою приховував цілих 7 років. Вже через 1,5 року у них народився первісток – хлопчик Леон. Зараз Влад і Ліліана виглядають зразковою сім’єю, але в одному з останніх інтерв’ю вони зізналися, що переживали кризу в стосунках і навіть розходилися.

Влад Яма з дружиною і сином
Влад Яма з дружиною Ліліаною і сином Леоном

В інтерв’ю програмі “ЖВЛ” Яма зізнався, що був ініціатором розлучення зі своєю майбутньою дружиною Ліліаною через два роки після знайомства. За словами подружжя у них накопичилося багато претензій один до одного. Через 2 місяці після розставання Влад і Ліліана зрозуміли, що не можуть один без одного і вирішили відновити відносини.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.