Астрологічний прогноз на травень 2021: ретроградний Меркурій повертається

Наш прогноз на майбутній місяць допоможе представникам різних знаків Зодіаку заздалегідь дізнатися про свої слабкі і сильні сторони, і навіть врятує від прийдешніх негод.

Варто відзначити, що астрологічний прогноз на травень 2021 року діє тільки на тих, хто в нього вірить. Так працюють будь-які зоряні передбачення, і все, що пов’язано з незрозумілою енергетикою.

Важливі дати в астрологічному прогнозі на травень 2021

Гороскоп для всіх знаків зодіаку
Астрологічний прогноз на травень 2021

14 травня Юпітер входить в знак Риб. Це відмінна фаза для того, щоб розкрити свої таланти. Якщо ви давно мріяли чимось зайнятися, і все не знаходили часу, то після 14 травня – відмінний час.

20 травня Сонце входить в знак Близнюків. Це означає, що раніше збудовані плани можуть бути зруйновані. Головне – уберегти себе від несподіваних поворотів долі. Навіть якщо ви думаєте, що у вас в житті все валитися і йде шкереберть, все одно не відхиліться від заздалегідь продуманого маршруту.

До слова, після 20 травня корисно взагалі відійти від будь-яких звичних сфер діяльності. Нова сфера – це та область, в якій ніхто на перших етапах не застрахований від помилок.

23 травня Ретроградний Сатурн (до 11 жовтня) Сатурн у Водолії. Це період особливих конфліктів – з близькими, колегами, друзями. Тому намагайтеся стримувати потік своїх емоцій, особливо якщо він негативний.

Ретроградний Меркурій (до 23 червня) Меркурій в Близнюках. Фаза ретроградного Меркурія взагалі досить непросто позначається на поведінці людини. У небезпеці – всі знаки зодіаку. Тому будьте обережні, придивляйтеся до нових знайомств і не давайте себе обдурити.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.