Наталя Могилевська запропонувала своїм підписникам роботу віддалено: відгукнулися лише одиниці

Співачка Наталя Могилевська провела важливий соціальний експеримент, і, заодно, знайшла собі в команду деяких фахівців. Про це вона сама написала в профілі.

“Ви не уявляєте якими були результати роботи з вашими резюме. Минулого тижня я писала, що не варто скаржитися, що локдаун не перешкода заробітку, розвитку, перекваліфікації та пошуку нових можливостей. І запропонувала тим, хто без роботи, дві вакансії асистента і директора школи на постійній основі і фріланс незліченної кількості ретушерів, фотографів, які нам потрібні завжди “, – розповіла Наталя Могилевська.

Однак співачка жахнулася того, наскільки люди можуть бути байдужі до своєї роботи. Так, їй вислали резюме на вакансії близько сотні людей, але лише у трьох реально не було роботи.

Співачка зробила висновок, що багато людей без роботи просто не готові щось змінювати, і єдине, на що вони націлені – це нити і скаржитися на те, що у них в житті все погано. Інші претенденти на посаду асистента співачки – це люди, які мають якусь роботу і вже досягли певних висот, однак зараз хочуть поліпшити рівень свого життя, і почати працювати з популярною дівою.

“І що ж ми виявили? З майже сотні резюме, що нам прийшли – тільки троє резюме було від людей, у яких зараз немає роботи. А все решта 90 резюме – це люди, які вже успішні, вже працюють і хочуть поліпшити своє життя , піти працювати до зірки або поміняти сферу на шоу-бізнес. тобто, хто був успішний, той і продовжує бути успішним і буде ще успішніше, а ті, для кого ми робили цю пропозицію, хто скаржився, що у них немає грошей і немає роботи – свої резюме так і не надіслали. так невже справа в локдауне? “, – резюмувала Наталія Могилевська.

Щоб проілюструвати цю тему, Наталя вибрала фото, очевидно, зроблене під час робочого процесу. Там зірка позує у вільній білій сорочці. У неї природний макіяж, волосся недбало покладені на плечі, на шиї масивне прикраса срібного кольору, яке відмінно доповнює цілісний образ знаменитості.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.