Тіна Кароль ніжно схилила голову на плече статного красеня, але їм виявився не Дан Балан: “Задоволені?”

Відома українська співачка Тіна Кароль всполошила шанувальників несподіваними ніжними кадрами з красивим чоловіком, яким виявився не Дан Балан.

На просторах вітчизняної естради Тіна Кароль займає місце однієї з найпопулярніших, затребуваних і обговорюваних артисток. Публіку цікавлять абсолютно всі аспекти її життя, особливо це стосується особистого.

Після смерті чоловіка Євгена Огіра в 2013-му поп-діва роками не давала ніяких натяків на появу чоловіка поруч з собою, але все змінилося з приходом молдавського співака Дана Балана в ряди тренерів вокального шоу “Голос країни”.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Їх недвозначні погляди і демонстрація явної зацікавленості одне одним породили безліч чуток про існування роману між ними. Коментувати його Тіна і Дан не стали, хоча і припиняти своє кокетство теж.

Ухильні відповіді в інтерв’ю тільки підігрівали інтерес, а нещодавно в програмі ЖВЛ артистка зізналася, що шалено закохана, хоча і не уточнила, від кого чи від чого у неї закрутилась голова:

“Закохана, як дура. Але це класно, я це люблю, цей стан”, — сказала зірка.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Шанувальники з нетерпінням чекали, коли ж знаменитість розкриє всі карти, в тому числі предмет свого зітхання. Більшість, звичайно, сподівалися побачити поруч з Кароль Балана, однак на одній з фанатських сторінок Тіни в Інстаграмі з’явилися кадри, на яких вона ніжно схилила голову на плече красеня-чоловіка, в якому важко впізнати Дана, адже це не він.

На відео поп-діва кокетливо дивиться в камеру і немов звертається до глядачів:

“Задоволені?”.

Коментарі буквально вибухнули від припущень:

  • “Я правильно зрозуміла, це і є її коханий? Дан Балан тут ні до чого?”;
  • “Вони так схожі”;
  • “Ось вам і Тіна, та ще штучка, як говорив Дан Балан”;
  • “Хороший хлопець”, — пишуть користувачі.

Варто зазначити, що поряд з Кароль позує її піар-менеджер Павло Орлов. Але чи дійсно їх пов’язують тільки робочі відносини?

Тіна Кароль і Павло Орлов
Тіна Кароль і Павло Орлов

Більше цікавого про всіх чоловіків, в яких Тіна була закохана до і після заміжжя, дивіться нижче:

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.