Співачка Валерія вперше показала свою 83-річну маму в день її народження, яка вже рік живе в “ув’язненні”

Відома російська співачка Валерія похвалилася перед шанувальниками своєю мамою і зворушливо привітала її з 83-річчям.

Алла, а саме так по-справжньому звуть Валерію, народилася в родині викладачів музики Юрія Івановича та Галини Миколаївни Перфілових. Це батьки прищепили доньці любов до мистецтва, хоча вона все ж пішла трохи іншим шляхом. Незважаючи на те що в дитинстві майбутня артистка показувала хороші успіхи в грі на фортепіано, професійною піаністкою вона ставати не хотіла і пішла в естрадний спів.

Валерія в дитинстві з батьками
Валерія в дитинстві з батьками

Валерія стала головним предметом гордості для своїх матері та батька, проте радіти її новим висотам може тільки Галина Миколаївна, адже Юрія Івановича вже немає в живих.

Співачка береже маму і завжди дуже тепло про неї відгукується, а на цей раз вона публічно привітала її з 83-м днем народження.

Валерія з чоловіком Йосипом Пригожиним і мамою Галиною Миколаївною
Валерія з чоловіком Йосипом Пригожиним і мамою Галиною Миколаївною

Так, в Інстаграмі Валерії з’явився зворушливий пост з новим фото іменинниці, на якому вона позує в ніжно-жовтому піджаку поверх білої блузи, з яскравим макіяжем і масивними прикрасами. Ось як знаменитість підписала публікацію:

“Сьогодні відзначаємо день народження моєї матусі. З якою ж мужністю вона переносить своє ув’язнення, так рідко контактує в цьому році з зовнішнім світом, тому ми наважилися все-таки відсвяткувати цю дату, звичайно, дотримуючись усіх запобіжних заходів. Мамулечка, будь ласка, будь здорова, а у всьому іншому — будь-який каприз, ти ж знаєш. Дуже тебе люблю”.

Галина Миколаївна без перебільшення виглядає прекрасно, особливо з урахуванням її поважного віку. З цим згодні і численні коментатори:

  • “Яка красива, елегантна жінка!”;
  • “Виглядає чудово!”
  • “Доглянута, стильна, молода жінка! Валерія дуже схожа на маму!”, — пишуть шанувальники.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.