Як виглядали померлі Жанна Фріске і Юлія Началова незадовго до того, як дізналися про свої діагнози?

Як відомо, популярні російські співачки Жанна Фріске і Юлія Началова померли молодими. Обох вбила страшна хвороба. У Жанни - це онкологія, а у Юлі - букет хвороб.

Жанна Фріске пішла з життя на 41-му році смерті. Її подруги не стало на 39-му році життя. Фріске померла 15 червня 2015 року, Началова – 16 березень 2019. Між їх історіями нерідко проводять паралель – мовляв, разом дружили, виступали, і доля у обох, на жаль, трагічна.

Зараз в мережі згадують, як співачки виглядали на старті своєї кар’єри – ще до величезної популярності, шалених гонорарів, обговорень і щастя.

Вони були худенькими, однак помітними і видатними. Напевно, саме за ці риси їх полюбила публіка, а продюсери шикувалися в ряд, тільки аби допомогти цим зіркам розкрутитися.

Нагадаємо, що Жанна Фріске пішла з життя 15 червня 2015 року в себе вдома в Москві на 41-му році життя. Причиною смерті однієї з найяскравіших зірок вітчизняного шоу-бізнесу стало онкологічне захворювання – пухлина мозку. Після смерті співачки, її коханий Дмитро Шепелєв взяв виховання їхнього спільного сина Платона на себе.

До слова, зараз Дмитро Шепелєв одружився вдруге на дизайнера Катерини Тулупової. У квітні 2021 року в них народився перша спільна дитина.

А ось Юлія Началова померла від зараження крові і серцевої недостатності 16 березня 2019 року. Кажуть, що зараження відбулося через те, що Началова часто робила процедури краси. Співачці було 38 років. Началова отримала популярність в 1990-і роки, її дискографія налічує вісім альбомів, остання платівка вийшла в 2013 році.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.