Десятий “Холостяк” Макс Михайлюк вперше став татом: щасливі батьки показали фото з пологового будинку

Головний герой десятого сезону реаліті-шоу "Холостяк" Макс Михайлюк вперше став татом. Його молода дружина Дарина Хлистун народила первістка.

Після фіналу “Холостяка” життя Михайлюка кардинально змінилося. Пілот не зміг побудувати міцні відносини з переможницею проекту Дашею Ульяновою, але незабаром він знайшов нове кохання — модель Дарину Хлистун.

Дарина Хлистун
Дарина Хлистун

Про це стало відомо влітку 2020-го, а вже взимку 2021-го закохані повідомили, що зареєстрували шлюб і чекають на дитину, яка з’явилася на світ в ніч з 27 на 28 квітня. У пари народилася дівчинка, ім’я поки що тримається в секреті.

У себе в Інстаграм-сторіз Дарина опублікувала перше фото новонародженої дівчинки — її крихітну долоньку:

“Тепер я точно знаю, що таке щастя”, — зворушливо підписала публікацію молода матуся.

Скриншот из Инстаграма Дарьи Хлыстун
Скріншот з Інстаграма Дарини Хлистун

Як для 35-річного Михайлюка, так і для 25-річної Хлистун це первісток. До речі, модель народжувала в приватному київському пологовому будинку ADONIS, там же подружжя вчилося бути батьками.

Як розповідала сама Дарина, спочатку вони планували пологи в державному пологовому будинку:

“Я як би не вибаглива. Мені головне, щоб було чисто, затишно і комфортно. З лікарем, та й в цілому. Але після того, як ми поїхали дивитися ADONIS, я вийшла з нього і відразу сказала Максу: “Хочу народжувати тут!”. Як там добре. Годують 6 разів на день! Ну ось як тут встояти? Туди навіть не потрібно тягнути сумки, починаючи від засобів особистої гігієни, одягу для пологів і комплекту для малюка. Вони надають все. Ще Макс буде жити з нами в палаті і це безкоштовно”.

Дарина Хлистун і Макс Михайлюк на шоу Як вийти заміж
Дарина Хлистун і Макс Михайлюк на шоу Як вийти заміж
Дарина Хлистун і Макс Михайлюк
Дарина Хлистун і Макс Михайлюк

Судячи з сайту пологового будинку ADONIS, ціни на пологи в їх стінах стартують від 40 тисяч гривень.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.