Річниця смерті Євгена Огіра: Тіна Кароль зворушливо вшанувала пам’ять покійного чоловіка рідкісним фото

Відома українська співачка Тіна Кароль зворушливо вшанувала пам'ять свого коханого чоловіка Євгена Огіра в день восьмої річниці його смерті.

28 квітня 2013 року в родині Тіни Кароль сталося горе — пішов з життя її чоловік, продюсер і батько єдиного сина Євген Огір. Історія кохання цієї красивої пари була не дуже довгою, але дуже романтичною. Спочатку вони почали співпрацювати, потім стали дружити, а після дружба переросла в дещо більше.

У 2008 році закохані таємно розписалися, а через півроку влаштували пишне вінчання в Києво-Печерській Лаврі. Поп-діва неодноразово говорила в різних інтерв’ю, що безмірно щаслива поруч з цією людиною, тому незабаром у них народився син Веніамін.

Таємне весілля Євгена Огіра і Тіни Кароль
Таємне весілля Євгена Огіра і Тіни Кароль
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном
Веніамін Огір та Тіна Кароль
Веніамін Огір та Тіна Кароль

Кароль і Огір ніколи не соромилися говорити про своє кохання на публіці, тоді як проблеми вони тримали при собі. У 2011-му Євген став стрімко худнути і, як пізніше з’ясувалося, цьому була серйозна причина. Йому діагностували рак шлунка, з яким він боровся близько двох років, проте навіть найкращі лікарі найкращих клінік не змогли врятувати його життя. Про смерть чоловіка Тіна дізналася відразу ж після концерту в Запоріжжі, як тільки вийшла за лаштунки.

Зірка дуже важко переживала втрату, але прийти в себе їй допомогла творчість. Свій п’ятий студійний альбом “Помню” вона присвятила коханому чоловікові і до цього дня не дає приводу засумніватися у вірності покійному Євгену.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

У восьму річницю на фанатських сторінках Кароль в Інстаграмі з’явилися численні фото і послання від шанувальників, а сама вона у себе в сторіз поділилася архівним знімком Огіра з маленьким Веніаміном на руках:

“Ти посміхаєшся мені у вічності, я належу тобі в нескінченності”, — зворушливо підписала пост артистка.

Скриншот из Инстаграма Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма Тіни Кароль

Чи справді Тіні і Євгену не судилося бути разом? Відповідь на це питання дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.