Олег Винник публічно висловив почуття до талановитої красуні, але це не Таюне: “Все одно мене вабиш”

Відомий український співак Олег Винник не перестає розбурхувати шанувальників і Таюне чуттєвими кадрами з іншою молодою і красивою співачкою.

Олега Винника без перебільшення можна назвати головним серцеїдом вітчизняної естради, адже кількість жінок, які сходять по ньому з розуму — не перерахувати. Багато з них мріють опинитися на місці коханої дружини виконавця, причому нею публіка вважає бек-вокалістку Таїсію Сватко, хоча він жодного разу прямо про це не говорив.

З огляду на те, що Таюне завжди супроводжує Олега на гастролях і при всіх своїх можливостях не починає сольну кар’єру, залишаючись вірною лише йому одному, це цілком може бути правдою.

Таюне
Таюне

Втім, не тільки в її компанії Винник виходить у світ, а останнім часом він все частіше з’являється на людях разом з юною і талановитою переможницею вокальних талант-шоу “Голос. Діти” (2016) та “Х-Фактор” (2019) Еліною Іващенко.

Судячи з усього, висхідна зірка справила враження на головного вовка країни, адже вони вже встигли записати дуетом пісню, причому вельми романтичну, називається вона “Діаманти”. Саме з Еліною Олег вийшов на сцену “Голосу країни” в суперфіналі 11 сезону.

Еліна Іващенко та Олег Винник
Еліна Іващенко та Олег Винник

Під час спільного виступу Винник та Іващенко ніжно дивилися одне одному в очі і трималися за руки. Більш того, співак навіть поділився кількома кадрами у себе в Інстаграмі:

“Щось приховала в собі, але все одно мене вабиш іскрами”, — свідчить підпис до публікації.

Коментатори залишили масу компліментів на адресу виконавців і заявили, що цей виступ був кращим за весь суперфінал. До речі, Еліна і Таюне — не єдині зіркові красуні в оточенні Олега Винника. Всі подробиці дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.