48-річна Оксана Марченко в свій день народження показала тата і маму (Фото)

28 квітня 2021 року відома телеведуча Оксана Марченко святкує день народження - сьогодні їй виповнюється 48 років.

В честь цього жінка показала фотоколаж зі знімками своїх батьків – тата і мами. А в описі поміркувати над вічним і світлим.

“Час … час, він не швидкоплинний. Він непізнаваний. Один день, як вік, і вік – як мить. Мені сьогодні і багато, і мало … Хто знає, скільки? Я просто йду з запаленою свічкою за своєю життя … Вона не завжди горіла, іноді її взагалі не було в моїй руці. Але зараз я несу цю свічку в своїх руках, і її світло про моїх батьків, про їх довголіття і здоров’я, про їх порятунок, бо вони в мені, а я в них. Їх любов до мене – безмірна, а моя до них – нескінченна!”, – пише Оксана Марченко.

“Я виросла на любові, вистояла в бурях, розцвіла і дала плоди! Я – їх творіння, я – їх любов, і я їх дуже люблю. Якщо є найсильніші молитви, вони про них – про моїх мамі і татові. В колінопреклонній молитві я прошу Бога для моїх батьків особливого щастя, радості і добра! Люблю вас, дякую за подорож в цей світ і радію кожній вашій посмішці”, – резюмувала телеведуча.

У коментарях фанати залишили безліч вітальних і приємних слів для своєї улюбленої телеведучої, а також відзначили, що вона дуже схожа на свого тата.

Ось що написали фоловери:

  • З Днем Народження, люба Оксано! 48, Всіх благ
  • Нехай у Вашому домі завжди будуть тепло і затишок, а сонячне світло зігріває в будь-яку погоду! обіймаю
  • З Днем народження!!!! Вам 18!
  • Який зворушливий святковий колаж вийшов) вся історія життя в особах і емоціях

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.