Переможець 11 сезону “Голосу країни ” показав квартиру, яку виграв на проекті: фото

25 квітня відбувся фінал головного вокального шоу "Голос країни". Переможець проекту отримав в якості призу квартиру в столиці.

Переможцем 11 сезону вокального шоу “Голос” став Сергій Лазановский з команди Наді Дорофєєвої. Сергій переміг на конкурсі, і тим самим виграв квиток на велику сцену. Зокрема, серед офіційних призів конкурсу – можливість виступити на самій грандіозній музичній події країни Atlas Weekend, а також квартира в одному з київських житлових комплексів.

Сергій Лазановскій на Голосі країни
Сергій Лазановскій на Голосі країни

Однак переїхати в нове житло Сергій поки не може. Будинок, в якому знаходиться квартира артиста, зараз знаходиться в процесі будівництва.

Після фіналу грандіозного шоу Сергій вирішив поїхати на місце будівництва і подивитися, де вже зовсім скоро буде знаходиться його будинок. Артист опублікував фото в своїх Інстаграм-сторіз ще недобудованої багатоповерхівки.

Переможець Голосу країни показав виграну квартиру: скріншот Інстаграм-сторіз Сергія Лазановского
Переможець Голосу країни показав виграну квартиру: скріншот Інстаграм-сторіз Сергія Лазановского

Що відомо про переможця 11 сезону “Голосу країни” Сергія Лазановського?

Сергій Лазановский з села Попельники, Івано-Франківської області. Йому 25 років. Прийшов на вокальний проект, щоб про його талант дізналися односельці і вся Україна. До участі в проекті хлопець працював у Франківському драмтеатрі, вів ранкові ефіри на “UA: Карпати “. Крім того Лазановскій працював викладачем телекласса і викладав на музичній кафедрі в Університеті Короля Данила.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.