Настя Каменських в прозорій маєчці показала свій ліф всій країні: ось це форми

Як відомо, співачка Настя Каменських - володарка апетитних форм, які не приховує під мішкуватою одягом. Вона може позувати навіть в чому мати народила.

Сьогодні вона поділилася свіжим знімком, зробленим в Мексиці. Там засмагла співачка позує в чорному ліфі або топі, шкіряних коротких шортах чорного кольору і прозорою маєчці в сіточку тілесного кольору. Дана майка повністю відкриває всю красу співачки. У коментарях фанати старанно пишуть – виглядає Настя просто чудово!

  • красуня
  • Ви дуже красива! Життя дається людині один раз. І прожити його треба так, щоб там нагорі офигели і сказали “а ну-ка повтори! “
  • така закохана і засмагла!

Нагадаємо, протягом декількох тижнів Настя Каменських зі своєю мамою і подругами розважається в Мексиці, куди також вирушила знімати своє авторське реаліті-шоу під назвою “Дівчата рулять “.

Варто відзначити, що в випусках її влоги на Ютубі Настя намагається бути максимально відвертою і справжньою. Наприклад, в новому випуску знаменитість показала пікантні кадри, які не залишили байдужими шанувальників пари.

Каменських стверджує – вирушила до Мексики, щоб зробити таку собі “перезавантаження “, переосмислити плани на життя, і, звичайно ж, відпочити.

Довгий час співачка жила на курорті з подругами і родичками, а тепер до неї приїхав чоловік, щоб приємно провести час з коханою. До слова, приїзд Потапа для Насті був несподіваним – її подруга Анна Завгородня зробила співачці сюрприз, запросивши чоловіка на курорт.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.